De leverancier in hechttechniek

Over ons

Fixum Fasteners is dé producent van verwerkingsmaterialen op het gebied van hechttechniek. Sinds 2018 produceert Fixum Fasteners o.a. RVS bolkop nagels, Gepoedercoate nagels en Nailscrews. Al onze verbruiksmaterialen zijn van topkwaliteit en universeel te gebruiken met alle bekende merken tackers (Senco, Bostitch, MAX, Duo-fast of Panrex).

Gecertificeerde kwaliteit

Al onze Fixum Fasteners

Bandnagel producent

In 0° & 15°

Universeel toepasbaar

Geschikt voor alle merken

U vraagt, wij draaien.

Letterlijk en figuurlijk. Met onze eigen ontwikkelde machines hebben wij een productiecapaciteit van 200 ton per jaar. Onze bandeermachines worden handmatig bediend en zijn uitgerust met omstelbare collators. De omstelbaarheid van onze machines stelt ons in staat om in zeer korte tijd onze productie aan te passen aan de wens van de klant. Fixum Fasteners produceert o.a. RVS bolkop nagels, Gepoedercoate nagels en Nailscrews.

onstaan van fixum Fasteners

Fixum Fasteners is sinds 2018 actief met het produceren van bandnagels voor schietapparatuur. Echter, beschikken wij over jarenlange kennis en ervaring die is opgedaan in de hechttechniek.
Het idee van Fixum is ontstaan door het opmerken van problemen in de markt.

Wij leveren daarom op aanvraag ook in kleinere aantallen. De wensen van de klant staan bij ons centraal. Al onze verbruiksmaterialen zijn van topkwaliteit en universeel te gebruiken met alle bekende merken tackers.

dealer worden?

We zijn op zoek naar wederverkopers/partners voor de verkoop van Fixum Fasteners voor heel Europa.

Heeft u interesse? Bel ons dan snel voor meer informatie of laat uw gegevens achter in ons contactformulier.

You shoot, we serve.

Wij leveren uitsluitend B2B aan o.a.

You shoot, we serve.

Wij leveren uitsluitend B2B aan o.a.

DEALER WORDEN?​

We zijn op zoek naar wederverkopers/partners voor de verkoop van Fixum Fasteners voor heel Europa. Heeft u interesse? Bel ons dan snel voor meer informatie of laat uw gegevens achter in ons contactformulier.

Nieuw adres: Lange baan 21 8331LW Steenwijk