Stripnagels

Wat zijn op stripnagels?

Stripnagels zijn nagels die op een strip van papier, metaaldraad of plastic worden gezet. De stripnagel kan onder een hoek van 21° of 34° en worden meestal gebruikt voor hout-op-hout verbindingen. De stripnagels worden verwerkt in een stripspijkermachine. Ze kunnen in grote hoeveelheden in de tacker worden geplaatst. De stripnagels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en onder een verschillend aantal graden. De stripnagels worden ook wel D-kop nagels/rondkopnagels of stripspijkers genoemd.

Wat voor soorten stripnagels zijn er?

Het aantal graden van de stripnagels kan verschillen (21° of 34°). De D-kop nagels hebben een hoek van 34° en de rondkopnagels hebben een hoek van 21°. Er zijn verschillende tackers beschikbaar voor het verschillende aantal graden. Ook de materialen van de stripnagels kunnen verschillen. Zo zijn de stripnagels verkrijgbaar als gegalvaniseerd of blank. De kop van de nagels is ook verschillend. Zo kunt u nagels krijgen met een D-kop nagel of een rondkopnagel.

Wat zijn de voordelen van stripnagels?

De stripnagels hebben vele voordelen. Zo zijn de spijkers snel en nauwkeurig te verwerken dankzij de tacker. Hierdoor hoeft u ook minimale kracht te leveren. Een exacte afwerking is het resultaat van het gebruik van de tacker. Daarnaast zijn de stripnagels veel gebruikte spijkers door bouwvakkers, meubelmakers, industriële toepassingen en prefab.

Wat zijn de toepassingen met stripnagels?

De stripspijkers worden vaak gebruikt bij het aanleggen van ondervloeren, kratten, deur- en kozijnlijsten, maar ook dakkapellen of houtskeletbouw. Deze nagels zijn dus meestal geschikt voor binnen- en buitenwerk.

Is uw interesse gewekt voor deze stripnagels of heeft u een specifieke vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan ons democentrum.
U bent van harte welkom!

Nieuw adres: Lange baan 21 8331LW Steenwijk